top of page

Blanca J. E. Castellón, 19 abril 2016


Sóc la Blanca i vaig conèixer al Raúl en la Formació de cinco leyes biológicas.

Un dia hem va agafar un atac d'ansietat i quasi no podia respirar. Vaig posar-me en contacte en Raúl i ell hem va parlar d'una tècnica ràpida i eficaç per a treballar aquest tema.

Quan hem va pasar era pel matí i després de fer-la ja hem sentia millor. I hem va fer el seguiment i en un altre moment vam repetir la tècnica per a la tos que tenia que no hem deixava dormir i descansar des de feia dies. Vam fer-la i la mateixa nit vaig dormir sense tossir. Va ser molt ràpid.

Ara que han passat tres setmanes de fer-me seguiment i vore la evolució. Hem trovo millor d'ànims. Torno a tenir alegria, a estar contenta ja que abans estava angoixada i trista. He tornat a fer esport (de fet, vaig a nadar a la mar dos o tres dies) i dormo molt millor que abans. I les decisions que prenc són des de la calma i la armonia i no amb el nerviosisme i frustació amb el que hem sentia fa només vàries setmanes.

Així que estic molt agraïda per que la evolució haja estat tant ràpida i estigui més centrada en el aquí i ara. Encara que la ment a voltes vulga portar-me al passat o al futur, de seguida prenc consciència i torno al present.

Gràcies Raúl, ajudaràs a persones a trovar-se amb el seu centre.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page