Blanca J. E. Castellón, 19 abril 2016


Sóc la Blanca i vaig conèixer al Raúl en la Formació de cinco leyes biológicas.

Un dia hem va agafar un atac d'ansietat i quasi no podia respirar. Vaig posar-me en contacte en Raúl i ell hem va parlar d'una tècnica ràpida i eficaç per a treballar aquest tema.

Quan hem va pasar era pel matí i després de fer-la ja hem sentia millor. I hem va fer el seguiment i en un altre moment vam repetir la tècnica per a la tos que tenia que no hem deixava dormir i descansar des de feia dies. Vam fer-la i la mateixa nit vaig dormir sense tossir. Va ser molt ràpid.

Ara que han passat tres setmanes de fer-me seguiment i vore la evolució. Hem trovo millor d'ànims. Torno a tenir alegria, a estar contenta ja que abans estava angoixada i trista. He tornat a fer esport (de fet, vaig a nadar a la mar dos o tres dies) i dormo molt millor que abans. I les decisions que prenc són des de la calma i la armonia i no amb el nerviosisme i frustació amb el que hem sentia fa només vàries setmanes.

Així que estic molt agraïda per que la evolució haja estat tant ràpida i estigui més centrada en el aquí i ara. Encara que la ment a voltes vulga portar-me al passat o al futur, de seguida prenc consciència i torno al present.

Gràcies Raúl, ajudaràs a persones a trovar-se amb el seu centre.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MENÚ

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Gris Google+ Icono
  • Grey YouTube Icon
  • Talens Institute

POSTS DESTACADOS

CONTACTANOS

Calle Casp, 116 6º 1º  

Barcelona, ESP 08013

Tel: +34 656 480 232 

 

I Aviso Legal I Política de privacidad  I Anexo II 2017 Talens Institute © - Todos los derechos reservados.

La información contenida en esta web no pretende sustituir ninguna opinión o diagnóstico médico ni ningún tratamiento médico. No ofrece ningún consejo legal, ni médico, ni técnico. Todo el contenido de esta página tiene propósito de información general. Si tiene alguna duda sobre su salud o sus enfermedades consulte con su médico.