Testimonio sobre la aplicación de la Auto Regulación Emo


Hola bon día. Sóc la Sandra Bigas.

Vaig estar el dimarts al curs que vas fer a Tiana.

T´escric perque es més fàcil per a mi expresar-me i concretar-te el que sento sobre aixó que et comentaré. He posat la técnica que ens vas explicar en pràctiva i noto molts resultats positius. He notat que emocionalmente estic molt més equilibrada. I només han passat dos díes. (...) Lo molt positiu per mi es que després de les sessións em van sortir moltes llàgrimes d´ alliberament d´un dolor molt gran que notava que estava sortint. I després em sentia molt alliberada del dolor. Avui reflexionava i des de les tres sessions que vaig fer el dimarts fins avuí, m´han vingut molts pensaments al cap de situacions desagradables que he viscut i quant he aplicat la técnica el cos ha reaccionat i m´he sentit molt millor. Si l´arrel de la depresio que vaig tenir està relacionada amb tot el que m´afecta: odi, resentiment, tristesa, impotencia, inseguretat, sentiment de culpabilitat...

Desprès d´una discusió vaig sentir que una ràbia molt gran em dominava, sentia un resentiment molt gran i al aplicar la tècnica, després d´un minut deixant que el cos reacciones de forma natural, vaig sentir que la ràbia i el resentiment desapareixien.

Aquesta va ser la meua experiencia al inici d´aplicar la tècnica. He tingut moltes experiències diferents que no he anotat. De fet, he fet un canvi molt gran. Tenía moltes emocions tancades. Moltes coses no asumides i tancades a l´inconscient. I un bloqueix molt gran tancat a l´inconcient que em condicionava la vida i em desequilibrava emocionalment. Jo per caràcter, he passat pàgina a coses no asumides i les he intentat esborrar per ser feliç, coses que a mi m´afectaven. Ara entenc que lo que no asumim es queda pendent.

Gràcies per ensenyar-me aquesta tècnica.

#Autoregulacióndelasemociones

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MENÚ

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Gris Google+ Icono
  • Grey YouTube Icon
  • Talens Institute

POSTS DESTACADOS

CONTACTANOS

Calle Casp, 116 6º 1º  

Barcelona, ESP 08013

Tel: +34 656 480 232 

 

I Aviso Legal I Política de privacidad  I Anexo II 2017 Talens Institute © - Todos los derechos reservados.

La información contenida en esta web no pretende sustituir ninguna opinión o diagnóstico médico ni ningún tratamiento médico. No ofrece ningún consejo legal, ni médico, ni técnico. Todo el contenido de esta página tiene propósito de información general. Si tiene alguna duda sobre su salud o sus enfermedades consulte con su médico.