top of page

Testimonio sobre la aplicación de la Auto Regulación Emo


Hola bon día. Sóc la Sandra Bigas.

Vaig estar el dimarts al curs que vas fer a Tiana.

T´escric perque es més fàcil per a mi expresar-me i concretar-te el que sento sobre aixó que et comentaré. He posat la técnica que ens vas explicar en pràctiva i noto molts resultats positius. He notat que emocionalmente estic molt més equilibrada. I només han passat dos díes. (...) Lo molt positiu per mi es que després de les sessións em van sortir moltes llàgrimes d´ alliberament d´un dolor molt gran que notava que estava sortint. I després em sentia molt alliberada del dolor. Avui reflexionava i des de les tres sessions que vaig fer el dimarts fins avuí, m´han vingut molts pensaments al cap de situacions desagradables que he viscut i quant he aplicat la técnica el cos ha reaccionat i m´he sentit molt millor. Si l´arrel de la depresio que vaig tenir està relacionada amb tot el que m´afecta: odi, resentiment, tristesa, impotencia, inseguretat, sentiment de culpabilitat...

Desprès d´una discusió vaig sentir que una ràbia molt gran em dominava, sentia un resentiment molt gran i al aplicar la tècnica, després d´un minut deixant que el cos reacciones de forma natural, vaig sentir que la ràbia i el resentiment desapareixien.

Aquesta va ser la meua experiencia al inici d´aplicar la tècnica. He tingut moltes experiències diferents que no he anotat. De fet, he fet un canvi molt gran. Tenía moltes emocions tancades. Moltes coses no asumides i tancades a l´inconscient. I un bloqueix molt gran tancat a l´inconcient que em condicionava la vida i em desequilibrava emocionalment. Jo per caràcter, he passat pàgina a coses no asumides i les he intentat esborrar per ser feliç, coses que a mi m´afectaven. Ara entenc que lo que no asumim es queda pendent.

Gràcies per ensenyar-me aquesta tècnica.

Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

Síguenos

  • LinkedIn Talens Institute
  • Pinterest Talens Institute