top of page

Esther N. G. Barcelona, Gener 2015


Tinc 55 anys i amb ansietat diagnosticada des dels 19 anys.

Vaig fer el tipi amb Raül perque volia deixar de sentir ansietat i nerviosisme generalitzat i vaig triar una escena diària en què se'm deslligava l'ansietat: quan arriba la meva parella a dinar amb poc temps (pero realment suficient) i començava a estressar-me acabant els preparatius del dinar: mareig, respiració tallada i dificultosa, se'm queien les coses, contestava amb certa agressivitat…

Va ser fer el Tipi i he deixat de sentir aquesta ansietat pero es que tambe he deixat de sentir-la en altres àmbits de la meva vida. Encara no en tots pero en molts.

Portava anys de metges, medicaments, terapies per combatre l'ansietat sense masses resultats.

Ara estic tranquil.la i em sento mes plena, mes viva i molt esperançada que arribaré a sentir-me lliure del tot d'aquesta dolència.Entradas destacadas

Entradas recientes